Concert Solidari Fira de la Candelera – Recaptació

concert solidariEl passat 28 de juny a la sala de plens de l’ajuntament la Isabel Cano i al Pilar Ustrell van recollir en nom de PICAM els diners, exactament 1482 euros, que és vàrem recaptar en el Concert Solidari que és va fer per la Fira de la Candelera de Molins de Rei d’aquest any, organitzat per l’ajuntament,  l’import del qual ha estat per la nostra associació. En l’acte hi eren presents el Sr. Alcalde en Joan Ramón Casals i els regidors de Fira i Benestar Social en  Ramón Sánchez i la Carme Madorell, així com la Mercè Fargas i  la Maria Faus de Caixa Bank. També volem recordar a les tres actrius  que van protagonitzar l’espectacle “Tres Voltes Rebels” l’Estel Solè, la Martina Tresserra i la Mercè Martínez. Ah! I la Nuria Massana per tota la feina que va fer perquè tot sortís molt bé. Desitgem que aquesta iniciativa solidaria continuï molts anys més.

Moltíssimes gràcies a tothom!!!


Sobre picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.

Speak Your Mind

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>