19 d’octubre Dia Internacional del Càncer de Mama

19 OCTUBRE - Dia Internacional del Càncer de Mama

El mes d’octubre és molt especial per les entitats de pacients afectats de Càncer de Mama, ja que el dilluns 19 és el Dia Internacional d’aquest tipus de càncer.

Els nostres grups de voluntaris portaran a terme activitats en els mesos d’octubre i novembre.

Activitats a Sabadell durant el mes d’octubre:

1) A partir del dia 5 estaran en marxa tots els tallers en el Casal Arraona-Merinals.

2) Dilluns 19 d’octubre participarem com cada any en l’acte que organitza l’ajuntament; on podeu col·laborar amb nosaltres i us farem entrega d’un llaç rosa símbol de la lluita contra el càncer de mama.

3) Dimarts 20 d’octubre. Invitats per la associació de veïns del barri dels Merinals, presentarem la nostra entitat al barri. Cada voluntari parlarà del taller que fa. En acaba hi haurà un pica- pica.

4) Dissabte 24 d’octubre al barri dels Merinals es realitzarà una fira d’entitats amb activitats per a tots els públics.
L’Associació de veïns d’Arraona-Merinals és la que organitza aquesta fira on diferents entitats del barri muntant una carpa a la plaça del carrer de les Palmeres.

Activitats a Molins de Rei:

1)A partir del 3 d’octubre han començat totes les activitats.

2) 19 d’octubre ens han invitat com cada any a participar a Espulgues de Llobregat en les seves activitats. Ens trobem amb pacients i amigues d’aquest localitat, amb l’AECC d’Esplugues i conegudes.

3) Està prevista una xerrada cap a finals d’octubre amb la col·laboració de “la Caixa” Ja se us avisarà del dia. Farem entrega del reconeixement al voluntariat i passarem una vetllada junts amb un petit refrigeri.

Activitats a Badalona:

1) Comencem totes les activitats previstes a partir del 5 d’ octubre.

2)  El  dissabte 17 d’octubre participem a la fira d’entitats de Salut de Badalona al Parc de la Lloreda (9 a 15), i actuara el nostre musicoterapeuta en Joan Miró a les 11 del mati.

3) El 19 d’octubre repartirem llaços roses en el CAP Progres-Raval; així com informació per sensibilitzar a la població.