Seminaris on line d’AEAL

La formació i la implicació en la patologia que pateixen les persones afectades de càncer són pilars bàsics que influeixen directament en la seva qualitat de vida.

Per aquest motiu, AEAL, Asociación Española de afectados por Linfoma, Mieloma y Leucemia i en relació amb la Semana de les Malalties Oncohematológiques, ha organitzat Formación 2.0, oferint la possibilitat que allà on s’estigui i sense desplaçar-se, és pugui accedir a una informació útil i contrastada sobre aquesta malaltia. Hi han els millors especialistes que desinteressadament ofereixen la seva col·laboració en els seminaris. Només s’ha d’entrar en la ponència que interessi i inscriure’s, i s’accedeix directament al seminari preguntant els dubtes directament a l’especialista.

Per participar: www.aeal.es/semoh2012/formacion-online/seminarios.html

Modificacions:

Dilluns de 2 de Juliol de 2012:

17:00 a 18:30 hores

LA INFORMACIÓN: UN DERECHO DEL PACIENTE  Y UN DEBER DEL MÉDICO.

A càrrec del Dr. Eloy Pacho. Servicio de Medicina Interna de Ibermutuamur. Miembro del Grupo de Bioética y Profesionalidad de la Sociedad Española de Medicina Interna.

En aquest seminari, el Dr. Pacho esposarà la importància d’una bona comunicació entre el metge i el pacient, i el dret que aquest té a obtenir informació completa, accessible i veraç sobre el procés de la seva malaltia. Es tractaran qüestions com la comunicació de males notícies, el consentiment informat o el testament vital.

Dimarts 3 de Juliol de 2012

 19:00 a 20:30 hores

COMER PARA VENCER AL CÁNCER.

 Per la Dra. Laura Jiménez Fonseca. Servicio de Oncología del Hospital Central de Asturias.

Després de la presentació del seu llibre “Comer para vencer el cáncer” avalat per la Sociedad Española de Oncología Médica, la Dra. Jiménez abordarà la desnutrició en pacients amb càncer i proposarà consells i recomanacions nutricionals en les diferents fases de la malaltia, destacant aquells aliments més aconsellables per un millor estat de salut i qualitat de vida.

Breument estaran disponibles els seminaris que s’han fet a www.aeal.es per a que es puguin tornar a escoltar.


About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.