La Marató de la Pobresa

La FCVS (Federació Catalana de Voluntariat Social) i l’Ajuntament  de Pallejà  organitzen conjuntament un acte popular festiu per recollir fons el dia 27 de maig amb motiu de La Marató de la Pobresa de TV3, que té per eslògan:  “Que ningú es quedi fora de joc”.

L’acte popular que s’organitza amb les entitats culturals i socials de Pallejà i les federades del Baix Llobregat. És realitzarà a la Plaça Castell de Pallejà i les activitats es faran entre les 11 i les 13 hores del mateix dia.

Durant el matí hi hauran diversos actes festius  que és faran a la plaça del Castell, on tocaran grups musicals d’àmbit local, també hi actuaran els gegants de Pallejà, així com un taller per pintar samarretes i també hi haurà un esmorzar popular i moltes coses més de les entitats federades que hi participen!

No obstant, l’acte principal serà “El Joc de la Cadira” (és el conegut joc popular que deixa algú sense cadira).

Des de PICAM (Prevenció i Informació Càncer Molins) ens afegim a aquest acte participant amb els nostres voluntaris en el Joc de la Cadira, i altres, a més hi exposarem les nostres activitats. Us hi esperem!