Inaguració de la seu de GEPAC a Barcelona

El dia dos de maig d’enguany va ser inaugurada oficialment la nova seu de GEPAC (Grupo Español de Pacientes con Cáncer) del que PICAM en forma part des de passat any 2011.

Està ubicada al carrer Nicaragua, 48,2n 5a, de Barcelona, a 2 minuts de Sants Estació.

A la inauguració van assistir-hi els representants d’Aeal (Asociación Española de Afectados por Linfoma, Mieloma y Leucemia) i de la Fundació Biblioteca Josep Laporte, així com entitats privades del món empresarial.

L’objectiu de GEPAC és que aquest espai on troben les noves oficines sigui també un punt de trobada per a totes les entitats que en formen part,on s’hi puguin fer activitats i donar-li, així, una utilitat pràctica,com per exemple fer conferències, xerrades o senzillament trobades entre els membres de cada entitat.

Sabem de ben cert que GEPAC es preocupa per les entitats que hi estan associadesi hi fan moltes coses i, d’entrada, ja hi han programades una sèrie d’activitats molt interessants per als afectats de càncer i familiars que pertanyen a les associacions.

D’entre elles, destaquem les que, en breu,s’hi començaran a fer, concretament Pilates, activitat que estaria dividida en dos grups, un per a malalts de càncer en general i un altre per a dones afectades de càncer de mama i molt dirigit a les seqüeles que aquesta operació comporta, com són el limfedema o molèsties doloroses en l’àrea tractada. Alhora també, tenen previst que s’hi faci ioga i relaxació.

A curt termini es faran, entre d’altres,tallers de maquillatge i cosmètica, així com demicropigmentació.

Es tracta de temes que es relacionen amb la malaltia del càncer i amb les necessitats dels malalts durant el transcurs d’aquesta.

A més, hi ha assessorament social per a temes laborals que afectin els pacients, i moltes més coses i activitats.

En relació amb el voluntariat, si us interessa, podeu trobar cursos on-line sobre aquest tema, així com sobre la gestió d’entitats.

http://www.gepac.es/

A Picam vàrem estar molt contentes d’assistir-hi com a invitades;a més, representa poder tenir un lloc on realitzar activitats, no sols individualment, sinó també en col·laboració amb altres entitats.

És un gran avantatge poder comptar-ne amb una delegació a Barcelona, ja que disposarem de més recursos iserveis per als associats.

Els desitgem molts èxits i moltes felicitats!


About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.