Ajuntament de Molins de Rei i conveni entitats

IMG-20140526-WA0006                                                                                                                                                          Ahir l’Alcalde de la vila el Sr. J-R. Casals i el regidor de Sanitat Sr. Xavi Paz van presidir un acte a la Federació Obrera en el que es va signar un conveni amb cada una de les entitats sociosanitaries, i on es van presentar dues noves associacions. Creiem important recalcar el que es va comentar de Molins de Rei,  en relació a la gran vida associativa que hi ha, i que és una de  les millors de la comarca.

Durant l’acte els representants de les entitats van poder fer preguntes lliurement tant al Sr. Alcalde com al Regidor de Salut. 

Des d’aquí ens felicitem, ja que això significa més recursos per anar fen realitat més projectes socials que sens dubte reverteixen en la societat. Gràcies!


About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.