Socis i voluntariat

picam niña

.

.

SOCIS

VOLUNTARIAT

DONACIONS

.

.

.

SOCIS

Col·labora amb nosaltres i fes-te soci de PICAM.
Són 35e anuals.
Amb això pots accedir a tots els nostres tallers, serveis i descomptes de col·laboradors.Exempts de quota: Els pacients oncològics en tractament i voluntaris permanents (ofereixen tallers i/o serveis)

.

La fitxa degudament complimentada es pot enviar per correu a: PICAM – Centre Cívic Molins de Rei – Riera Bonet / carrer Ca la Còrdia, 5 / Molins de Rei

o bé omplir les dades de la fitxa, signar-la i enviar-la a:  picam@picam.eu

en cas de dubtes podeu trucar al telèfon: 672 021 403

Moltíssimes gràcies pel vostre interès!

Ara pot pagar  per  internet a través de la caixa o paypal

 

VOLUNTARIAT

Voluntariat de PICAM

Formació

Sigues voluntari

Avantatges per als voluntaris permanents

.

Voluntariat de PICAM

PICAM és una entitat creada i formada per voluntaris que posen a disposició del pacient les seves habilitats, coneixements i temps.

Actualment, hi ha en l’entitat aproximadament 30 voluntaris en caràcter permanent que ofereixen tallers diversos, realitzant tasques administratives i formant a altres voluntaris.

Tots els nostres voluntaris, estan assegurats amb l’assegurança a tercers del voluntari que cobreix les hores del seu voluntariat, per escrit i signat un compromís voluntari per al seu servei permanent.

 

Formació

Hi ha dos tipus de formació en PICAM:

  1. Per a voluntaris nous
  2. Permanent
* Per a voluntaris nous

Consisteix en explicar qui som, que fem i quina serà la seva missió.

Formació per al lloc adequat: aquest és el cas dels nostres voluntaris dels Bancs de Perruques que reben una formació específica per poder desenvolupar la seva tasca.

Atès que molts voluntaris a la nostra entitat estan en contacte amb pacients, per desenvolupar una tasca es tenen en compte els coneixements i també la personalitat.

 

* Formació permanent

Consisteix en tallers o xerrades per als voluntaris, oferts per altres voluntaris de l’entitat o bé per professionals contractats sobre temes concrets que ens afecten directament en la nostra tasca. Solen ser en grup, per exemple: sobre maquillatge per als pacients, que és un plus per als que atenen pacients en els bancs de perruques.

També hi ha la possibilitat que s’assisteixi a cursos oferts per entitats especialitzades en la formació de voluntariat en diferents àrees com ara, la Federació Catalana de Voluntariat Social, o, l’entitat Dues punt zero, formació en eines informàtiques i xarxes.

 

Sigues voluntari

Col·labora amb el teu voluntariat.

Si tens alguna habilitat, si ets professional o mestre amb alguna tècnica i has pensat que amb el que saps o fas t’agradaria ajudar. Vine i parla amb nosaltres sobre la possibilitat de realitzar el teu voluntariat en la nostra associació.

Podràs realitzar amb nosaltres des de tasques administratives fins a tallers o xerrades.

S’ha de formalitzar una sol·licitud de voluntariat (que us la podeu baixar) i enviar-la.

Ens posarem en contacte per a una entrevista personal, i en breu temps donarem una resposta.

Si has estat un temps voluntari amb nosaltres podem emetre un certificat de voluntariat en què consti, si cal, la formació rebuda.

 

Avantatges per als voluntaris permanents

Els voluntaris permanent tenen el carnet de soci de PICAM i poden gaudir de tots els tallers i activitats que l’entitat organitzi.

.

.

FES EL TEU DONATIU

 
Pots ajudar-nos fent el teu donatiu econòmic al compte de “la Caixa”
IBAN ES 662100 0620 25 0200157219
GRÀCIES !!!

 

Speak Your Mind

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada