Concert Solidari de Gòspel a la Casa de les Punxes i Xerrada del Dr. Jaume Masià

A favor de Prevenció i Informació Càncer Molins: PICAM.

Per al projecte de millora de la qualitat de vida dels pacients i supervivents de càncer que pateixen les seqüeles del tractament i cirurgia com és el limfedema i lipedema. Per més informació podeu continuar més avall …

Programa 6 de setembre:

18:00 h a 18:30h: recepció dels assistents i visita lliure a la Casa de les Punxes per aquells que assisteixin al Concert de Gòspel.
18.30: Tarda amb el Dr. Masià. Xerrada sobre els avanços en la cirurgia reconstructora del càncer de mama i millora del limfedema.
19:30: Concert del Cor de Gòspel Little Light.

L’actuació anirà acompanyada d’una copa de cava i bombons oferts per la Fundació Vallformosa i Àltima.

 

Més Informació:

Els fons aniran a millorar el servei en prevenció i tractament del limfedema i lipedema de les pacients que pateixen aquesta seqüela del tractament oncològic conseqüència de l’extracció dels ganglis del braç o de la cama segon es detecti càncer de mama o d’ovari i / o úter. És una seqüela molt inhabilitant portant a la pacient a una minusvalidesa si no va amb compte que no aparegui. Que requereix prevenció perquè no surti o bé la seva cura un cop s’ha manifestat.

Actualment, ja està en marxa des de l’entitat el programa Camina (d’exercici físic per a la prevenció) amb col·laboració amb la Piscina Municipal i la fisioterapeuta especialista en limfedemaMagda Giménez. El programa consisteix en: exercici físic aquàtic per a la millora del limfedema (dimarts i dijous al matí); massatge especial de drenatge limfàtic (dimarts matí); prevenció i / o millora amb la Marxa Nòrdica; Dragon Boats (diumenges des del Port de Badalona).

ELS FONS OBTINGUTS ANIRAN A QUE ELS PACIENTS I / O RECENTS SUPERVIVENTS PUGUIN:

1) augmentar les hores de massatge de drenatge limfàtic.

2) tenir una o dues màquines de pressoteràpia.

3) augmentar els tallers de marxa nòrdica.

4) crear un segon grup de Dragon Boats que entreni al Canal Olímpic (3 mesos gratuïts perquè puguin curar i augmentar la musculatura de l’àrea del pit afectat)

5) Donar tallers de formació per a:

1. La prevenció, l’autocura,
2. La importància de l’exercici físic i
3. La nutrició i evitar l’obesitat.

6) arribar amb aquest programa a tot el Baix Llobregat i Barcelonès Sud perquè puguin ser beneficiàries les persones que ho necessitin.

7) Facilitar el transport a les pacients o supervivents que viuen lluny i no tenen medis als centres de recuperació.


  General

About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.