Congrés Internacional sobre el Càncer Hereditari a Barcelona

Totes les persones interessades en el càncer  hereditari ara tenen la gran oportunitat per aprendre sobre el significat de la predisposició hereditària al càncer assitin a la conferència de l’eminent Dr. Carlos Cordón internacionalment  reconegut en patología experimental y oncologia molecular, i actualment cap  del Departament de Patologia de Mount Sina a New York.

La conferència tindrà lloc a la sala principal del CosmoCaixa de Barcelona el proper dimecres 13 de març de 2013  i obrirà el Congrés Internacional  per a professional que es farà els  propers dies 14 i 15 de març a Barcelona per debatre els últims avenços científics sobre predisposició hereditària al càncer.

RESERVEU LA VOSTRA PLAÇA

http://www.agendacentrosobrasociallacaixa.es/es/cosmocaixa-barcelona/2013-enero-abril-cosmocaixa-barcelona/herencia-y-cancer-que-sabemos-y-como-podemos-vivirlo

IMPPC


About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.