Dia Internacional del Càncer de Mama 2012

El Dia Internacional del Càncer de Mama, des  de PICAM el vàrem commemorar amb una xerrada a càrrec de la Sílvia Foz, assessora d’imatge; va versà sobre de El teu estil, la teva imatge , i és va fer al Casal Cívic de la Riera Bonet.

La Sílvia, va saber captar, en tot moment, l’atenció dels presents, fent que fos una xerrada, alhora de participativa, interactiva; i d’una manera molt subtil, ens va fer adonar de la importància que té la nostra imatge per a sentir-nos més segurs, i això passa, sens dubte,  quan ens agradem més a nosaltres mateixos.

Psicològicament, és un dels molts factors que estan relacionats amb l’autoestima, i hem de procurar que aquesta sigui el més òptima possible; si és així, quan ens hem d’enfrontar a qualsevol contrarietat la podrem superar amb més èxit.

També és va donar el II Premi al Voluntariat de PICAM, que aquest any va ser per, la nostra voluntària, la M. Teresa.

Volem agrair a totes les persones que van assistir la seva presència, i molt especialment la del Alcalde Sr. Xavier Paz, la de la Regidora Sra. Ana Cantudo, i la de la Sra. Mercè Montero. Així mateix volem donar les gràcies també a la nostra revista local “El Llaç” per la seva col·laboració. Gràcies a tothom!

Algunes de les fotos que es vàren fer: