Donació del Sr. Luis A. Menéndez de Bayern

PICAM, vol agrair públicament, i fer ressò que el Sr. Luis A. Menéndez va seleccionar a la nostra associació per donar el regal que els treballadors de l’empresa li van fer a ell.

Els diners aniran íntegrament al nostre Banc de Perruques per la compra de perruques noves, i destinades a menors d’edat o persones joves.

El dia 2 de juliol, les nostres presidenta i secretària, la Berna Moreira i la Isabel Cano respectivament, com a representants de Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM)  van participar de l’esmorzar que els laboratoris Bayer van organitzar per commemorar els 25 anys de treball en el empresa del Sr Luis A. Menéndez, i així expressar-li el seu agraïment per la seva tasca i trajectòria professional en aquesta. Durant l’acte se li va fer lliurament dels diners que els treballadors van reunir, que li van donar com a regal, i que el Sr. Menéndez amb un gran gest d’altruisme ens va fer l’honor de donar a la nostra associació.

Sr Luis A. Menéndez, moltes gràcies en nom de les voluntàries. Aquest gest l’honora, perquè aquests detalls, que de vegades poden semblar superficials, com tenir una mica de cura de la nostra imatge ajuda, i molt, a que estiguem bé amb nosaltres mateixos i en conseqüència a ser més feliços.

I, això és el que li desitgem a vostè Sr, Menéndez, molta, i molta felicitat. Moltes gràcies!

DSC_0064

DSC_0050

DSC_0049