II Trobada anual de la FMPJC per la divulgació del SARCOMA

Fundació Mari Pau Jiménez Casado

Us transcrivim un resum d’aquesta trobada:

Guanyador de la Beca Clínica de la Fundació Mari Pau Jiménez Casado 2015 en la seva Segona Edició:

Projecte del Dr. Andreu Paradera pertanyent al Sant Joan de Déu: “Projecte Col·laboratiu i d’Especialització i Investigació Clínica a Follow-Up per a la Implementació Efectiva, en un Departament d’Oncologia Pediàtrica de l’Estat Espanyol, d’una Clínica de Seguiment (FU Clinic) per a Pacients Pediàtrics amb Antecedents de Sarcomes. “. Amb durada de sis mesos (Gener-juny 2016) al Dana Farber Cancer Institute. Boston, USA i una Dotació € 15.000.-

Així mateix, el Patronat i excepcionalment va aprovar una segona Beca per a doctors joves.

A la Dra. Noelia Tarazona Clauer de l’Hospital Clínic Universitari de València amb el seu Projecte: “activació oncogènica de PI3K / Akt / mTOR i res / MAPK en tumors delestroma gastrointestinal (gist): rellevància biològica i implicacions terapèutiques” amb durada de 3 mesos ( maig -Julio 2016) en l’HOSPITAL UNIVERSITARI Vall d’Hebron, Barcelona i una dotació de € 3.000.-Van ser rellevants i agraïm els testimonis dels guanyadors de les Beques Mari Pau Jiménez Casat de 2014.

Lliurament del Premi Anual de la Fundació 2015 a GEIS, Grup espanyol de Recerca en sarcoma. La Dra. Rosa Álvarez, que va recollir el premi en nom del GEIS agraint el guardó.

Lliurament de 7 reconeixements de la Fundació que es van atorgar a les figures de “Amic Solidari”, “Iniciativa amb causa”, “Fundació / Entitat Compromesa”, “Empresa Amiga” i “Voluntari destacat”.

Des de PICAM volem felicitar a la FUNDACIÓN MARI PAZ JIMÉNEZ CASADO per la feina feta i  a tots els premiats i voluntaris. Enhorabona!