Iniciació dels Tallers als Casals de Molins de Rei, Magòria, Sant Adrià del Besòs, Pomar i Arraona .

Tots els nostres tallers i activitats estan pensats per a pacients oncològics i hematològics, així com els seus familiars i cuidadors. La seva finalitat és millorar l’autoestima, l’ànim i poder evitar l’aïllament convivint amb més alegria i acceptació amb nosaltres, i també per alleugerar despeses.

Fer-se soci són 35€ l’any i es poden accedir a tots el tallers, excepte el d’abaloris que té un cost pel material que s’utilitzar.

Els tallers (a excepció del de musicoteràpia) estan portats a terme per voluntaris qualificats.

L’atenció psicològica té un preu especial per als socis i usaries del banc de perruques.

ACTIVITATS LA COMARCA DEL BAIX LLOBREGAT: MOLINS DE REI

  • CASAL CÍVIC MOLINS DE REI: 

Banc de perruques. Tallers en cosmètica i maquillatge i taller per torna o cercar feina per a pacients oncològic i hematològics: Personalitzats i individuals. Cal sol·licitar citar prèvia. Dilluns a la tarda de 4 a a 5:30 i el dimecres matí de 10 a 12. Tallers gratuïts per a pacients amb pocs recursos econòmics.

Tall i confecció: aquest trimestre aprenem a arreglar roba; i també farem de voluntàries realitzant un mocador per a persones afectades de càncer. Horari: dilluns a la tarda de 5:30 a 7.

Abaloris i bijuteria: Tècniques Swarovski i d’altres.  Tots els dimecres a la tarda. De 10 a 12 persones per taller.

Nivell avançat: de 4 a 6 ( 2 places)

Nivell inicial-mig: 6 a a 7:30

Nivell inicial-mig: 7:30 a 21

Taller de manualitats diverses:

Tots els divendres (a excepció del 31 de gener per la fira de la candelera i els dies de musicoteràpia 28 de febrer; 28 de març i 25 d’ abril)

Aquest trimestre farem: abaloris senzills, postals i àlbums de fotos.

Musicoteràpia: últim divendres de cada mes (fins la setmana santa, possibilitat de que després potser s’ampliï)

Aprenem cançons i ens divertim junts

Horari: de 5:30 a 7:30 de la tarda els dies: 28 de febrer; 28 de març i 25 d’ abril.

Taller de memòria

Casal Cívic de Molins de Rei: Tots els divendres a la tarda de 4 a 5:30

CAP de la Granja de Molins de Rei: Tots els dimarts al matí de 10 a 12:30

Xerrades: 24  de gener a les 7 de la tarda. El tema és  Potencia tu Mente

FIRES: Fira de la candelera. Serem a l’estand núm. 13 ubicat dins de l’espai per a les entitats a la Plaça del Molí de Molins de Rei. Tothom esteu convidats!!!.

ACTIVITATS A BARCELONA SUD 

  •  CASAL CÍVIC MAGÒRIA

Banc de perruques : Personalitzats i individuals. Cal sol·licitar citar prèvia. Dilluns a la tarda de 5  a  7 de la tarda. Per a pacients amb pocs recursos econòmics.

Suport psicològic i formació per a les voluntàries dels bancs de perruques: últim dilluns de cada mes a la tarda de 4 a 5:30

ACTIVITATS A BARCELONA NORD

  • CASAL CÍVIC SANT ADRIÀ DEL BESÒS

Banc de perruques i tallers en cosmètica, maquillatge i assessoria d’imatge: Personalitzats i individuals. Cal sol·licitar citar prèvia. Cada dijous al matí de 10 a 12 .  Tallers gratuïts dirigits a pacients amb pocs recursos econòmics.

ACTIVITATS A BADALONA I MARESME

  • CASAL CÍVIC POMAR

Banc de perruques i tallers de mocadors : Personalitzats i individuals. Cal sol·licitar citar prèvia. Cada dimarts  al matí de 10  a 12 .  Tallers gratuïts dirigits a pacients amb pocs recursos econòmics.

Tallers de suport psicològic per a familiars de pacients oncològics i hematològics.  Dates a determinar.

ACTIVITATS A SABADELL i VALLÉS OCCIDENTAL 

  • CASAL CÍVIC ARRAONA

Banc de perruques : Personalitzats i individuals. Cal sol·licitar citar prèvia. Cada dimarts a la tarda de 4 a 8.  Tallers gratuïts dirigits a pacients amb pocs recursos econòmics.

Reiki: Personalitzat i individual. Cal sol·licitar citar prèvia. Cada dijous al matí de 10 a 12. Tallers gratuïts dirigits a pacients amb pocs recursos econòmics.

Patxwork: Taller per a voluntàries que volen col·laborar amb l’entitat, pacients i familiars on compartir un espai i un oficio. Començarà al gener. Dia i horari a determinar

Sevillanas: Taller per fer exercici de forma divertida i ballant. Ideal per als pacients i en especial per a les pacients de càncer de mama. Començarà al gener. Dia i horari a determinar.

Fotos d’algunes de les coses que fem:

IMG_0394IMG_0098
IMG_0501

IMG_0512

IMG_0498


About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.