Marató TV3

Amb  motiu de la Marató de TV3, que aquest any 2012 està dedicada al Càncer,  els voluntaris de PREVENCIÓ I INFORMACIÓ CÀNCER MOLINS hem fet, gràcies a xarxarnet.org, un bloc en plataforma web 2.0 per donar respostes personalitzades a les persones que tenen dubtes sobre el càncer i perquè ens en facin preguntes,  al mateix temps que ho fem extensible a tothom que hi tingui interès.

Això ho hem pogut portar a terme gràcies a la col·laboració del Dr. Ignacio Blanco, que és el Coordinador Assistencial de les Unitats de Consell Genètic de l’Institut Català d’Oncologia (ICO_Hospitalet i ICO_Badalona) i director del Programa de Consell Genètic en Càncer del Programa de Càncer Hereditari del mateix Institut Català d’Oncologia, i del seu equip.

Per veure activitats i saber-ne més: http://blocs.xarxanet.org/picam/


About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.