Nou portal i facebook de la Regidoria de Drets civils

Desde “DRETS CIVILS” de Sabadell ens han fet arribar: Us  recordem que des del passat juliol està en funcionament el Facebook de la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania  (adreça de facebook: Drets Civils i Ciutadania)   una eina àgil i ràpida per accedir a la informació més actual dels nostres àmbits de treball i projectes: Joventut, Igualtat Dona-home, Nova ciutadania, Diversitat de creences, LGBTI, Poble Gitano i la Xarxa antirumors de Sabadell.

Des d’aquesta pàgina podreu conèixer les activitats que organitzem junt amb altres entitats i serveis, així com les notícies més destacades i  els esdeveniments més rellevants que impulsem a fi de posar en valor els drets civils de la ciutadania.

Aprofitem també  per  recordar-vos que tenim un nou portal de la Regidoria de Drets Civils , des d’on podeu entrar als diferents webs de la regidoria  ( dona, joventut, novaciutadania, lgbti, valors, cooperació, antirumors  :  www.sabadell.cat/dretscivils        

Us convidem a accedir tant al nostre portal com al Facebook. Per facilitar-vos l’accés al Facebook podeu clicar la imatge adjunta i un cop a dins, si us voleu adherir,cliqueu sobre l’icona “M’agrada”. Us animem també a que participeu, donant la vostra opinió a les nostres publicacions.

unnamed (1)