“PICAM, col·labora amb HEALTHIO 2018″

Aquest any 2018 PICAM participa amb Healthio, que és un plataforma de Fira de Barcelona que engloba tot l’ecosistema sanitari i on els participants poden conèixer, provar i experimentar les innovacions que estan a l’avantguarda de la sanitat.

I, , perquè no et perdis aquest esdeveniment et convidem que visitis HEALTHIO 2018, que se celebrarà del 16 al 18 d’octubre 2018 a Barcelona (PAVELLÓ 8, RECINTE MONTJUÏC).
POTS acreditar-te amb AQUEST CODI GRATUÏT 9122E1FD AQUÍ: Área Visitante Healthio

(*) Inserir el Codi a l’apartat dalt a la dreta i prémer a APLICAR CODI, apareixerà l’opció de passi gratuït i seguir amb tot el procés d’acreditació fins a finalitzar el mateix.

En la seva primera edició (3-5 maig 2017) Healthio va reunir més de 3400 persones representant a 95 institucions diferents i va servir com a punt de trobada entre Pacients / Ciutadans, Sanitaris i Innovadors (Start-ups o grans companyies).

Healthio va comptar amb un format totalment innovador, amb la posada en escena de 25 itineraris experiencials, 311 ponències esdevingudes simultàniament en 5 àgores durant tot l’esdeveniment, seminaris i workshops i sessions de co-creació. Aquests 25 itineraris experiencials van ser guiats per més de 30 guies que explicaven i acompanyaven els participants en el descobriment de cadascun dels itineraris sota el paraigua de les grans temàtiques de Healthio: Salut i Benestar, Medicina personalitzada, Malalties Cròniques i “Aging” .

En l’edició 2017, hi va haver diferents esdeveniments / xerrades sobre càncer, per part de diverses institucions, com l’HOSPITAL SANT JOAN DE DEU; LEITAT; Helping CÀNCER; FUNDACIÓ YSIS – GRUP ÀGATA; PATIENTPOWER; HOSPITAL VALL HEBRON i HOSPITAL CLINIC.

Aquest és un vídeo de la participació de la supervivent de 2 càncers, Susana Frouchtmann (Helping Cancer), que va narrar les seves experiències:

 


About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.