PICAMA programa a Ràdio Molins de Rei

ràdio molins

 

PICAMA és un programa de ràdio setmanal a Ràdio Molins de Rei de la nostra associació Prevenció i Informació Càncer Molins (PICAM) magazín sobre salut, relacionat amb els hàbits saludables i el tractament i prevenció del càncer. Podeu escoltar tots els programes PICAMA  que ha emès Ràdio Molins de Rei:

74. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 16.4.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet l’entrevista a la Montserrat Busquets que ens ha parlat del document de les Voluntats Anticipades.  Desitgem que interessi!

73. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 9.4.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet l’entrevista a la Claudia Panciroli que treballa en un projecte sobre la memòria i el tractament del càncer. Desitgem que interessi!

72. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 2.4.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet l’entrevista a l’Eugènia Mena Arcos, optometrista, que ens ha parlat de la “baixa visió”.   Desitgem que interessi! 

71. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 26.3.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet l’entrevista a les quatre persones que portaran els diferents serveis al nou centre de PICAM a Gràcia. Desitgem que interessi!

70. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 19.3.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet  l’entrevista-recepta a la Mercè Sellés que ens ha explicat com fer unes carxofes i posteriorment aprofitar-ne les sobres. Desitgem que interessi!

69. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 12.3.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet l’entrevista a la Teresa Ferreiro que ens ha parlat de les III Jornades sobre embaràs i càncer.  Desitgem que interessi!  

68. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 5.3.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet l’entrevista a la Mª José Iglesias que ens parlarà de la seva assistència a Madrid de dos esdeveniments en nom de PICAM. Desitgem que interessi! 

67.  PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 26.2.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet l’entrevista a la Mercè Sellés que ens ha explicat com fer un llobarro al forn amb llimona i kuzú amb els comentaris que habitualment fa sobre la recepta del mes.  Desitgem que interessi! 

66. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 19.2.19 – En el programa radiofònic PICAMA, hem fet l’entrevista, en relació al Dia Mundial de la Ràdio, a la Maribel Rodríguez gran coneixedora d’aquest mitjà. Desitgem que interessi!

65. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 12.2.19 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a l’Antonio Brieba que ens ha parlat de la Fundación Walkim i de marxa nòrdica.  Desitgem que us interessi!

64.  (REDIFUSIÓN DE ESTE PROGRAMA 5.2.19). PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 10.7.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem continuat l’entrevista amb el Dr. Josep Tabernero que, com us vàrem dir, és director de l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron i, a la vegada és, Cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari també de la Vall d’Hebron.

63. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 29.1.19 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista al Joan Castellví president de la Fundació Agrària de Molins de Rei.  Desitgem que us interessi!

62. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 22.1.19 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Beatriz Idoate farmacèutica que ens parla dels nutrients essencials de l’esser humà.  Desitgem que us interessi!

61.  PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 15.1.19 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Berna Moreira que ens ha explicat la raó de ser de les visites culturals que organitza PICAM.
Desitgem que us interessi!  

60.  PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 8.1.19 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Mercè Sellés que ens ha explicat com fer crema de carabassa i gingebre amb els comentaris que habitualment fa sobre la recepta del mes. 
Desitgem que us interessi!  

59. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 25.12.18 – Extra Nadal – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Pilar Ustrell i dues voluntàries de Salut Pastoral. A més també trobareu comentaris sobre l’Oncomarxa Canina que va organitzar PICAM el 16 de desembre amb motiu de la Marató de TV3 20128 sobre el càncer. Desitgem que us interessi! PER PROBLEMES TÈCNICS NO TROBAREU AQUEST PROGRAMA EN XARXA. HO SENTIM MOLT!

58. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 18.12.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Maria Sabater de l’associació canina d’icanwalk, tot agraint-li la seva col·laboració en la marató de Tv3, que és va fer el diumenge passat.  Desitgem que us interessi!

57. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 11.12.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista al Xavier Ortega, instructor de marxa nordica inwa 2 nivell que col·labora en l’organització de l’oncomarxa canina que fa PICAM amb motiu de la Marató de TV3 2018 sobre el càncer. Desitgem que us interessi!

56. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 4.12.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Ingrid Ramon, ensinistradora del Blat, un gos molt especial. Col·labora en les activitats que ha organitzat PICAM en motiu de la Marató de TV3 2018 sobre el càncer. Desitgem que us interessi!

55. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 27.11.18 – En el programa radiofònic PICAMA,  avui hem fet l’entrevista a la Sònia Villalba de KANSTAK Educació Canina que col·laboren en l’ONCOMARXA CANINA organitzada per PICAM per recaptar fons per la Maratò de TV3 d’aquest any 2018 dedicada al càncer. Desitgem que us interessi! 

54. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 20.11.18 – En el programa radiofònic PICAMA,  avui hem fet l’entrevista a l’Enric Figueras, pagès de Molins de Rei, que col·labora en l’avituallament de l’Oncomarxa que ha organitzat PICAM per la Marató de TV3 d’aquest any 2018.   Desitgem que us interessi!

53. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 13.11.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Berna Moreira que ens ha explicat que ha fet i que pensar fer PICAM en relació a la Marató de TV3 d’aquest any. Desitgem que us interessi!

52. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 6.11.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la dra. Anna Martínez Cardús que ens ha explicat que és la BIÒPSIA LÍQUIDA. Desitgem que us interessi!

51. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 30.10.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Mercè Sellés que ens a explicat com fer una “coca de figues”. Desitgem que us interessi!

50. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 23.10.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Montserrat Gironès fisioterapeuta. Què el proper divendres farà una xerrada junt amb la Montserrat Abanades al Centre Cívic Molins de Rei-Riera Bonet a les 5 de la tarda en que  parlaran sobre el limfedema i com tenir-ne cura. Desitgem que us interessi!

49. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 16.10.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Montse Abanades d’Hydroskin Oncologic especialista en pell i mucoses del pacient oncològic. Desitgem que us interessi!

48. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 9.10.18 – En el programa radiofònic PICAMA, hem escoltat la segona part de l’entrevista a la Dra. Mireia Margelí, oncòloga de l’ICO i l’Hospital Germans Trias i Pujol a més col·labora amb GEICAM.  Desitgem que us interessi!

47. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 2.10.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Dra. Mireia Margelí, oncòloga de l’ICO i l’Hospital Germans Trias i Pujol a més col·labora amb GEICAM. Desitgem que us interessi!

46. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 25.9.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista al Dr. Pere Barreto amb motiu de la “Setmana del cor” que es fa al CAP de Molins de Rei del 3 al 10 d’octubre. Desitgem que us interessi!

45. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 18.9.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a la Mercè Sellés que aquesta temporada ens comentarà una recepta saludable cada mes.   Desitgem que us interessi!

44. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 17.7.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem fet l’entrevista a l’Elisabet Alcalde que ens parla sobre meditació. És l’últim programa de la temporada. De part de tot l’equip, bon estiu a tothom!!!

43. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 10.7.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui hem continuat l’entrevista amb el Dr. Josep Tabernero que, com us vàrem dir, és director de l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron i, a la vegada és, Cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari també de la Vall d’Hebron. 

42. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 3.7.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui en l’entrevista hem parlat amb el Dr. Josep Tabernero director de l’Institut d’Oncologia de la Vall d’Hebron a la vegada que és Cap del Servei d’Oncologia de l’Hospital Universitari també de la Vall d’Hebron. La seva és una tasca assistencial i investigadora.

41. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 26.6.18 – En el programa radiofònic PICAMA, avui en l’entrevista hem parlat amb la Maribel Rodríguez sobre fibromiàlgia. 

40. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 19.6.18 –  Avui hem entrevistat a la Cesca Dos Santos que ens ha parlat sobre el malbaratament alimentari.

39.  PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 12.6.18 –  Avui ens informarem una mica més sobre la higiene bucal, dels bons hàbits per tenir-ne cura, per prevenir malalties com la càries i d’altres patologies i la millor manera de fer-ho és parlant-ne amb una dentista, en aquesta ocasió és la sra. M. Antònia Casals.

38.  PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 05.6.18 – Avui, ha parlat la dra. Alba Català que és dermatòloga i que demà farà una xerrada al CAP de la Granja de Molins de Rei sobre la pell i el sol, aprofitant l’avinentesa que el pròxim 13 de juny és el Dia Mundial del Càncer de Pell.

37. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 29.5.18 – Avui, la presidenta de GEPAC, la Sra. María Begoña Barragán que ha tingut l’amabilitat de parlar en el nostre programa en una data tan significativa com és el Dia Mundial del Supervivent de Càncer que se celebra al 3 de juny.

36. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 22.5.18 – Avui entrevistem a la Mª Ángeles Martínez ens parla de podologia.

35. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 15.5.18 – Avui entrevistem a la Isabel Gimeno de SOLIDANÇA que ens parla de reciclatge.

34. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 8.5.18 – Avui entrevistem a la Berna Moreira que ens parla de perruques.

33. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 1.5.18 – Avui, entrevistem, novament, al Sr. Llorenç Teixé de l’herboristeria Manantial de Salut, és col·laborador de la nostra associació des de quasi el començament. El dia 1 de març d’enguany, va donar una xerrada al  Casal Civic Estació de Magoria de Barcelona convidat per PICAM, sobre cosmètica natural, d’això va l’entrevista.

32. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 24.4.18 – Avui, amb motiu de la Diada de Sant Jordi entrevistem a la Mari Ángeles Nieto, que ha escrit un llibre de relats titulat 7RELATOS DE MUJERES PARA MUJERES Y HOMBRES,  Montse Vega i la Glòria Massana de la Biblioteca Pau Vila.

31. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 17.4.18 – L’entrevista d’avui és amb al Sr. Josep Ventura, Director General d’Altima; en relació a les jornades per a professionals sobre l’atenció al final de la vida, on es tractava què és el document de voluntats anticipades i la diferència amb el document de planificació de les voluntats anticipades i la seva importància; i el ritual en processos de dol, organitzades per aquesta empresa de serveis funeraris.

30. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 10.4.18 – L’entrevista d’avui és amb la Sra. Eugènia Mena, optometrista, de l’Òptica Falguera. Els ulls són molt importants, els hem d’utilitzar durant tota la nostra vida, els cuidem suficientment? Sabem com ho hem de fer-ho? És un hàbit saludable que hem d’anar fomentant, com tant d’altres. Aquesta primera entrevista és només una introducció, esperem que més endavant anirem aprofundint en com tenir cura dels nostres ulls, perquè ens durin en bon estat durant tota la nostra vida.

29.  PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 3.4.18 – L’entrevista d’avui és amb el dr. Matthias Girke. Metge especialista en Oncologia, Medicina Interna, Diabetologia, Medicina antroposòfica i Medicina pal·liativa. És Cap del departament de medicina interna de l’Hospital General Havelhöhe de Berlín. També, és Director de la Secció Mèdica al Goetheanum, centre mundial del moviment antroposòfic que està situat a Dornach, a prop de Basilea, a Suïssa.

28. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 27.3.18 –  Grup Taller Limfedema PICAM

27. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 20.3.18 –  Sra. Maria Indurain – Aqualia

26. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 13.3.18 –  Sra. Laura Munt – regidora Feminismes i Alliberament LGTBI

25. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 6.3.18 –  Sra. Ana Aceituno – treballadora social sanitària

24. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 27.2.18 –  Dra. Alba Català – dermatòloga

23. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 20.2.18 –  Concert Solidari

22. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 13.2.18 –  Sra. Núria Brun / farmacèutica

21. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 30.1.18 –  Sr. Joan Miró/musicoteràpeuta

20. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 30.1.18 –   Sra. Elisabet Alcalde/gerent piscina municipal

19. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 23.1.18 –   Sra. Mònica Villagrasa/osteòpata

18. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 16.1.18 –   Sr. Alberto Costas/instructor Pilates

17. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 9.1.18 –   Dra. Ruth Planas/CAP Molins de Rei

16. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 2.1.18 –   Sr. Llorenç Teixé/herbolari

15. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 26.12.17 –   Especial Nadal

14. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 19.12.17 –   Sra. Maritza Peña/Acompanyament malalts

13. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 12.12.17 –   Sres. B. Moreira-E. Masip/Marxa Nòrdica

12. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 5.12.17 –   Voluntàries PICAM/homenatge

11. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 28.11.17 –   Sr. Joan Clos/pacient i autor llibre

10. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 21.11.17 –   Sr. Josep Ferrer/periodista

9. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 14.11.17 –   Sra. Pilar Ustrell/Codi Europeu contra Càncer

8. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 7.11.17 –   Sra. Toñi Gimón/vicepresidenta FECMA

7. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 31.10.17 –   Dr. Jaume Masià/cirurgià plàstic

6. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 24.10.9.17 –   Sra. Mercè Sellés/limfedema(p.e.)

5. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 17.10.17 –   Sra. Magda Jiménez/fisioterapeuta

4. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 10.10.17 –   Dra. Tàrsila Ferro/llibre càncer metastàsic

3. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 26.9.17 –   Dr. Josep M. Borràs/director Pla Oncològic

2. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 19.9.17 –  Dra. Rosa Mª Hernández/farmacètica

1. PICAMA Programa a Ràdio Molins de Rei 12.9.17 – Presentació programa

Speak Your Mind

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.