Qui som

L’abril del 2004 un grup de dones de Molins de Rei, vam decidir constituir-nos en associació per organitzar esdeveniments que informessin sobre el càncer i la importància de la detecció precoç.

Havíem o estàvem passant per l’experiència del càncer com a pacients, cuidadors o familiars i teníem molt present les necessitats que s’havien quedat per respondre o cobrir.

En poc temps, i basant-nos en això, vam organitzar serveis per a pacients oncològics i hematològics, especialment per a aquells que, com nosaltres, tenen pocs recursos econòmics.

Així va néixer el Banc de Perruques, maquillatge i cosmètica natural i els tallers i teràpies, cada vegada més diversos. A poc a poc, ens vam donar a conèixer als hospitals que ens han donat sempre suport.

Tot això coordinant vida familiar, laboral i voluntariat.

Va ser cap al 2010 quan gràcies al suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, ens vam establir en altres municipis i altres persones, pacients o no, es van identificar amb la nostra missió unint-se a nosaltres i creant grups per donar suport a pacients amb càncer.

Però vam anar una mica més enllà i l’hi vam oferir també als familiars i cuidadors.

Per això el nostre lema és:

PACIENTS AL SERVEI DE PACIENTS.

.

Som una entitat declarada de “Utilitat pública

Speak Your Mind

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada