Reportatge del PERIÓDICO

Donem gràcies, de tot cor, al PERIODICO DE CATALUNYA, i molt especialment al Sr. Victor Vargas pel reportatge que ens ha fet, i que, el passat diumenge, és va publicar en aquest diari, dedicat a la tasca que fem des de PICAM.

També volem donar les gràcies a aquelles persones i entitats que no estàn suficiement mencionades (la finalitat del reportatge era la tasca de PICAM), però, que en volem deixar constància, perquè sense elles no  seria possible la nostra feina, són el Casal Centre Cívic Riera Bonet de Molins de Rei, que en tots els anys que portem funcionant ha estat sempre al nostre costat, així com els directors dels altres casals en que hi tenim seu (Centre Cívic Magòria de Barcelona, Casal Cívic del Pomar de Badalona i Casal Cívic Sant Adrià de Sant Adrià del Besòs), al Departament de Benestar Social i Família i finalment els diferents ajuntaments on hi han els casals. Gràcies a tots!

Podeu llegir la notícia en el següent link:

http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/pelucas-solidarias-banco-postizos-gratuito-enfermas-cancer-2329927

 


About picam

Associació que deixem perruques gratis a dones amb càncer que no tenen recursos per comprar-ne una. Si tens una perruca i ja no et serveix. La passem a recollir gratuïtament/Asociación que dejamos pelucas gratis a mujeres con cáncer que no tienen recursos para comprar una. Si tienes una peluca y no te sirve. La pasamos a recoger gratuitamente.