Oci i esbarjo

 

Tall i confecció

Sortides i excursions

Manualitats

Pachtwork

Els tallers de Pachtwork, Tall i confecció i Manualitats són adients per voluntàries, ja que el que es fa serveix per recaptar fons.

.

Tall i confecció

És molt important per les pacients perquè els estan ensenyant a fer-se les gorres i a arranjar-se la roba per les seqüeles oncològiques, com poden ser els sostenidors o bé bosses per posar-hi les bossetes per l’orina o pels que estan operats del duodè.

.

Sortides i excursions

La finalitat d’aquestes sortides les concretem fonamentalment en 4 objectius:

  1. Esbarjo i distensió en el procés de la malaltia.
  2. Relació interpersonal entre malats familiars i cuidadors.
  3. Benefici cognitiu, ja que afavoreix el seu manteniment.
  4. Fomentar el coneixement.

Tots quatre estarien plenament englobats dins del programa de Manteniment un dels 7 que l’associació portar a terme. I que són: Prevenció del Càncer i Informació sobre la importància del diagnòstic precoç. Bellesa i Càncer. Manteniment. Tornar a la feina i/o cercar-la i a la vida quotidiana. Voluntariat. Programa d’art i càncer. Programa d’emprenedoria social.

Aclariment: L’entitat es reserva fer canvis per possibles inconvenients que puguin sorgir.

A causa de la falta de formalitat que s’han produït en d’altres sortides, les cancel·lacions s’han de notificar amb una setmana d’antelació; del contrari es perdrà la preferència en aquestes.

Les places són limitades.

Seguint el nostre propòsit, que vàrem començar fa uns anys, anunciem les excursions que tenim preparades abans que s’acabi el mes de juny d’enguany:

sortides PICAM 2017 - primer semestre

Speak Your Mind

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada