Visita al Museu del Disseny de Barcelona

El Museu del Disseny de Barcelona és el museu de les arts de l’objecte i del disseny, producte de la integració de les col·leccions del Museu de les Arts Decoratives (arts decoratives i disseny industrial), el Museu de Ceràmica (ceràmica), el Museu Tèxtil i d’Indumentària (tèxtil i indumentària) i el Gabinet de les arts gràfiques (arts gràfiques) de la ciutat. És a dir, el denominador comú de totes les col·leccions, i entre l’ahir i l’avui, és l’objecte i tot el que significa o ha significat i ha aportat: des de la seva concepció, creació i producció fins al seu ús segons el temps i la societat , tant en l’etapa artesana i preindustrial com en la industrial o digital.

El museu conserva un fons de més de 70.000 objectes que tradicionalment han estat classificats sota la denominació d’arts decoratives o arts aplicades, i que abasten des del segle IV a. C. fins a l’actualitat.

I, … ens ha encantat. Hem de felicitar al personal i a la guia, que ens ha fet una visita molt amena, malgrat que nosaltres ens hem equivocat d’hora. I us recomanem el bar, agradable i tranquil per passar una bona estona amb un servei molt atent. Ens ho hem passat molt bé i ens em felicitat el Nadal!

Si voleu podeu veure més fotos!